Vergaderen in Emmen op een sfeervolle locatie

Vergaderen in Emmen? Dat kan! Onze sfeervolle vergaderruimte is in totaal 80 m² groot met daarbij nog 20 m² aan privé toiletten en een keuken. Hier kunt u met gezelschappen tussen de 8 en 12 personen gemakkelijk en fijn vergaderen en gebruik maken van de faciliteiten.

Afbeelding van WhatsApp op 2024 05 28 om 15.59.08 50e94383

Faciliteiten

Catering en arrangementen

Vergaderen in Emmen met catering en arrangementen? Ook dat is geen probleem. U kunt hierbij kiezen uit een heerlijk verzorgde ontbijt, lunch of borrelplanken.  In samenwerking met onze partner Grandcafé plein zorgen wij dat uw vergadering een onvergetelijke ervaring wordt.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Neem hier vrijblijvend contact met ons op!

Afbeelding van WhatsApp op 2024 05 28 om 15.59.11 a3db9ed9
Afbeelding van WhatsApp op 2024 05 28 om 16 01 09 a1258664

Veelgestelde vragen

De kosten van het huren van onze vergaderruimte is afhankelijk van de tijdsduur, het aantal bezoekers en de hoeveelheid arrangementen die hierbij worden afgesloten. Wij gaan graag in gesprek met u om uw situatie en wensen te bespreken zodat wij u een voorstel op maat kunnen aanbieden.

Onze vergaderruimte op onze hoofd locatie in Emmen is in totaal 100 m². In deze ruimte zitten twee toiletten, een keuken en een complete vergaderzaal inbegrepen. Indien u graag aparte zitplaatsen wilt hebben voor twee verschillende teams is dat mogelijk omdat er in onze vergaderzaal ook een woonkamer is gebouwd.

De benodigdheden voor het effectief vergaderen met je team zijn bijvoorbeeld een scherm voor presentaties, een fijn aanpasbaar klimaat door airconditioning, ruimte voor eventuele coachingsspellen,  goede catering in thee, koffie en wat lekkers.

Vergaderen in Emmen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Foto van Joran