Beleef DJ Evander online met zijn nieuwe website.

Logo van DJ Evander

Opdrachtgever

DJ Evander uit Emmen

Werkzaamheden

UX Design & ontwikkeling, hosting en onderhoud

DJ Evander is een bekende DJ uit Emmen die bekend staat om zijn energieke optredens waarmee hij het publiek los laat gaan. Met zijn grote hoeveelheid ervaring weet hij van grote en kleine feesten een groot succes te maken.

Als Team Dynalogical mochten wij DJ Evander ondersteunen bij zijn nieuwe website om de diensten van Evander op een juiste wijze uit te lichten. Wij zullen samen met Evander blijven bouwen aan de website om online te blijven groeien.

Hoe hebben wij DJ Evander geholpen?

DJ Evander poseert bij zijn DJ set voor het publiek

Over DJ Evander

Evander Kleefman is geboren in de Drentse plaats Emmen. Vanaf zijn 6e is hij al te vinden achter het drumstel wat hij tot op heden met veel plezier doet. Naast zijn passie ”drummen” kwam al snel de interesse in het draaien van muziek en het entertainen van mensen naar boven. Evander begon op zijn 15e te draaien bij lokale kroegen/discotheken en besloten feesten. Zo werden de kroegen al snel grotere clubs en feesttenten. Ondertussen zijn we een paar jaar verder, wat zich nu heeft gevormd tot een ware performer op diverse evenementen en festivals in heel het land.

Naast zijn eigen optredens is Evander ook één van de vaste gezichten als DJ bij Qmusic The Party! Terwijl Qmusic is uitgegroeid tot het populairste radiostation van Nederland staat Qmusic the Party al jarenlang garant voor Feest in het land. Honderden events zijn in een bruisende party getransformeerd door de meest innovatieve show van Nederland. En Evander is nog lang niet klaar, hou hem in de gaten want je gaat hem tegenkomen op de grote festivals in Nederland!

Als artiest is Evander momenteel te boeken voor zowel DJ werk als voice-overs.

Wat zijn de volgende stappen voor de website?

Wij zullen als team Dynalogical DJ Evander blijven ondersteunen bij de groei en doorontwikkeling op de website. Met onze hosting en onderhoud zullen wij dagelijks ervoor zorgen dat de website van DJ Evander razendsnel, geüpdatet en veilig online is!

Nieuwe website van DJ Evander gepresenteerd op een MacBook Air.
Pagespeed Insights

Betere toegankelijkheid doormiddel van een sterk geoptimaliseerde WordPress website.

Met een gemiddelde score van 90 is DJ Evandereen snelle en gebruiksvriendelijke website! Door onze optimalisatie service wordt de nieuwe website door Google sneller bovenaan geplaatst, waardoor er meer verkeer ontstaat op de site. Benieuwd naar waarom optimalisaties belangrijk kunnen zijn voor uw zakelijke website? Lees dan deze blog!

Leuk team en service zoals je het wilt. Lokale sterke partij die maatwerk wil en kan leveren. Thnx boys voor de goede service!

Ook op zoek naar webdesign uit Emmen?

En maak kennis met Dynalogical! Samen bespreken we wat Dynalogical voor uw bedrijf kan betekenen.

Joran support