4 jarig bestaan Dynalogical – meer dan alleen een website maken.

Deel deze blog

Dynalogical blaast officieel 4 kaarsjes uit. Van een droom naar realiteit. In vier jaar tijd hebben we zo ongelooflijk veel meegemaakt, ondernemers en MKB-bedrijven mogen helpen bij hun website maken of webapplicaties en ons team zo hard mogen ontwikkelen. Ook zijn we in korte tijd verhuisd naar ons plekje aan de Nijbracht waar wij iedere dag weer vol energie aan de gang mogen met wat wij het mooiste vinden; organisaties online laten groeien. Hieronder lees je meer over hoe wij de afgelopen jaren onszelf hebben ontwikkeld in meerdere aspecten; voor ondernemers en organisaties een website maken, E-commerce, applicaties, hosting en onderhoud.

Digitaal laten groeien van organisaties houdt meer in dan alleen een website maken.

Tegenwoordig draagt Dynalogical met trots haar slogan ‘Communicatie in ICT’ uit. Dit is niet zonder reden. 4 jaar geleden zagen Stef en ik de kans om hierin het verschil te maken; persoonlijke communicatie, op maat advies en toepassing van het juiste middel waar de klant behoefte aan heeft. Website maken, E-commerce, hosting en onderhoud zijn de primaire diensten waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Hiermee kunnen wij veel ondernemers goed van dienst zijn. Ondertussen hebben wij de kans gekregen om veel organisaties bij te mogen staan met hun projecten en kunnen wij zeggen dat wij iedere dag opnieuw weer impact mogen maken bij de ondernemers die digitaal willen en moeten groeien.

Waar willen wij naartoe groeien?

Wij hebben het doel om (inter)nationaal steeds meer organisaties te helpen bij het krijgen van de juiste ICT-oplossing om mee te kunnen groeien. Binnen ons bedrijf blijft persoonlijk contact en het meedenken met onze klant voorgoed centraal staan. Of dat nou een website maken is, een nieuwe webshop of op maat advies, bij ons kan je vrijblijvend terecht voor een kennismaking. Weet je zelf nog niet zeker wat je nodig hebt of wil je sparren over je digitale plannen voor de toekomst? Neem dan gerust contact met ons op om te praten over de mogelijkheden.

Graag op de hoogte blijven over onze stappen? Volg dan hier onze Linkedin pagina!

Nóg meer tips

Benieuwd hoe wij u op weg kunnen helpen?

En maak kennis met Dynalogical! Samen bespreken we wat Dynalogical voor uw bedrijf kan betekenen.

Joran support