Dynalogical Logo Dynalogical Logo
Dynalogical Logo

Onze meest gestelde vragen
Voor jou. Op een rijtje.

Header

Hey, What the FAQ

Bij Dynalogical begrijpen wij dat het vanzelfsprekend is dat u niet alle antwoorden heeft. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen, hieronder, op een rijtje gezet.

Bij Dynalogical bouwen wij in de regio Emmen en voor de rest van Nederland betaalbare en op maat gemaakte websites. Deze websites zijn volledig zelf gebouwd, gehost en beheert. Dit maakt het gebruik van websites heel veilig, snel en nauwkeurig. Bij het gebruik van online templates waarbij zelf websites kunnen worden gemaakt kunnen nadelen zitten. Bijvoorbeeld, design problemen, datalekken, security breaches en onzekerheid over de toekomst van jouw online bestaan.

Wat jouw onderneming kan verwachten van een goede website bureau is een professionele werkhouding waarin jij vaak op de hoogte wordt gehouden van de status van jouw website. Wij leveren bij het bouwen van websites de volgende services: een design naar uw wensen, front-end development en een dashboard aan de achterkant van de website om variabelen van jouw bedrijf aan te kunnen passen.

Zeker! Ook in corona-tijd leveren wij betaalbare maar goede websites in Emmen en de rest van Nederland. Persoonlijk contact is het belangrijkste aspect van producten op maat maken. Zonder uw visie en input, kunnen wij geen goede website voor u maken. Om toch te kunnen voldoen aan persoonlijk contact, kunnen wij online afspreken via zoom of toch fysiek op 1,5 meter afstand.

De prijs van een website moet in onze ogen betaalbaar zijn. Omdat wij alles op maat maken, stemmen wij de prijs nauwkeurig af op de eisen van de klant. Zo betaalt u nooit te veel en weet u precies wat u kunt verwachten.

Dit varieert tot de grootte van het project, echter hanteren wij zelf de richtlijn om uw online omgeving tussen 1 maand / anderhalve maand af te hebben. Mocht u een groter project hebben, dan maken wij een aparte afspraak met u.

Enthousiast geworden?

Laten we elkaar ontmoeten

Contact