Dynalogical Logo Dynalogical Logo
Dynalogical Logo

Onze meest gestelde vragen
Voor u. Op een rijtje.

Header

Hey, What the FAQ

Bij Dynalogical begrijpen wij dat het vanzelfsprekend is dat u niet alle antwoorden heeft. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen, hieronder, op een rijtje gezet.

Bij het gebruik van online templates waarbij zelf websites kunnen worden gemaakt kunnen nadelen zitten. Bijvoorbeeld, design problemen, datalekken, security breaches en onzekerheid over de toekomst van uw online bestaan. Bij Dynalogical zorgen wij ervoor dat we werken met programma’s en software die veilig zijn voor uw website en dus ook uw bedrijf of onderneming.

Wij van Dynalogical bieden u een professionele werkhouding waarin wij u op de hoogte houden van de status van uw website. Wij leveren bij het bouwen van onze websites de volgende services: een design naar uw wensen, front-end development en een dashboard aan de achterkant van de website om variabelen van uw bedrijf aan te kunnen passen. Daarnaast bieden we ook nog vele andere ICT-services zoals SEO, marketing, copywriting, logo design en meer. Voor specifieke services kunt u ons ook altijd contacteren en zullen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Zeker! Ook in corona-tijd leveren wij betaalbare en goede websites in Emmen en de rest van Nederland en daarbuiten. Persoonlijk contact is het belangrijkste aspect van ICT-services op maat. Wij hebben uw visie en input nodig om onze websites te bouwen naar uw eisen. Daarom is het mogelijk om naast digitaal contact ons ook te ontmoeten via zoom of face to face in Nederland.

De prijs van een website moet in onze ogen betaalbaar zijn. Omdat wij alles op maat maken, stemmen wij de prijs nauwkeurig af op de eisen van de klant. Zo betaalt u nooit te veel en weet u precies wat u kunt verwachten.

Dit varieert tot de grootte van het project, echter hanteren wij zelf de richtlijn om uw online omgeving tussen 1 maand / anderhalve maand af te hebben. Mocht u een groter project hebben, dan maken wij een aparte afspraak met u.

Enthousiast geworden?

Laten we elkaar ontmoeten

Contact