Dynalogical Logo Dynalogical Logo
Dynalogical Logo

Gelukkig bieden
wij ook onderhoud

Header

Wij bieden Betaalbaar Onderhoud

Onderhoud aan uw website is natuurlijk erg belangrijk. Wij denken graag mee en kijken met alle plezier samen naar een passende oplossing.

onderhoud
is ook maatwerk.

Wij stoppen niet bij het bouwen van webapplicaties. Ook voor onderhoud ben je bij ons aan het juiste adres. Omdat onderhoud ook maatwerk is, bekijken wij elk project apart en geven op voorhand eerst een offerte.

Vaker onderhoud nodig?
Ook daar hebben wij wat voor verzonnen! Het is mogelijk om bij Dynalogical een onderhoudscontract af te sluiten. Dit houdt in dat u per maand een vast bedrag betaald zodat wij uw website kunnen onderhouden zonder extra (onvoorziene) kosten.

Neem contact op
Dynalogical Team

Moeite met
de juiste keuze?

Ja ja, maar wat past nou het best bij mij?
Wat werkt voor jou, werkt misschien niet voor de buurman. Wij kijken daarom graag per persoon, per project naar de juiste oplossing. Heeft u een webshop en wilt u deze wat vaker updaten? Dan is een onderhoudscontract misschien de voordeligste oplossing.

Oké, maar wat nou als ik dat niet wil?
Toch liever aanpassingen op factuur basis? Voordat we een update gaan doorvoeren, sturen wij eerst een offerte met de geschatte uren en de uiteindelijke prijs*. Pas als u hier mee akkoord gaat, beginnen wij met bouwen!

*Wij wijken niet af van de offerte prijs.

Dynalogical Team
Enthousiast geworden?

Laten we elkaar ontmoeten

Contact