Dynalogical Logo Dynalogical Logo
Dynalogical Logo

Gelukkig bieden
wij ook onderhoud

Header

Wij bieden Betaalbaar Onderhoud

Onderhoud aan uw website is natuurlijk erg belangrijk. Wij denken graag mee en kijken met alle plezier samen naar een passende oplossing.

onderhoud
is ook maatwerk.

Wij stoppen niet bij het bouwen van webapplicaties. Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat onderhoud ook maatwerk is, bekijken wij elk project apart en geven u eerst een offerte.

Vaker onderhoud nodig?
Ook daar hebben wij wat voor verzonnen! Bij Dynalogical sluit u heel makkelijk een onderhoudscontract af. Dit houdt in dat u per maand een vast bedrag betaald zodat wij uw website onderhouden zonder extra (onvoorziene) kosten. Super handig dus!

Neem contact op
Dynalogical Team

Moeite met
de juiste keuze?

Ja ja, maar wat past nou het best bij mij?
Wij kijken graag per bedrijf of merk en per project naar de juiste oplossing. Heeft u een webshop en wilt u deze wat vaker updaten? Dan is een onderhoudscontract misschien wel de voordeligste oplossing. Wij doen het werk voor u!

Liever geen onderhoudscontract?
Toch liever aanpassingen op factuur basis? Voordat we een update gaan doorvoeren, sturen wij u eerst een offerte met de geschatte uren en de uiteindelijke prijs*. Pas als u hiermee akkoord gaat, beginnen wij met het onderhouden of bouwen van uw website!

*Wij wijken niet af van de offerte prijs.

Dynalogical Team
Enthousiast geworden?

Vraag direct een offerte aan

30% goedkoper dan het gemiddelde webbureau voor dezelfde hoge kwaliteit Offerte aanvragen