Dynalogical Logo Dynalogical Logo
Dynalogical Logo

Bent u ook toe aan
een nieuwe website

Header

Betaalbaar Webdevelopment

ICT moet toegankelijk en leuk zijn voor iedereen. Met deze filosofie willen wij de bestaande visie over webdesign en development doorbreken. Ieder project dat wij faciliteren is op maat gemaakt en voldoet altijd volledig aan de wensen en eisen van onze klant.

Jouw wens, onze opdracht

Wij voorzien bedrijven en organisaties van betaalbare websites en specialiseren ons in het maken webdesign en development zonder templates (zoals Wordpress). We bouwen dus altijd alles zelf. Uw tevredenheid als klant staat centraal. Daarom bieden wij ook onderhoud en andere ICT-services zoals copywriting, SEO, design, marketing en hosting

Dynalogical Team

Alles start met een professioneel design

Wilt u alvast een ontwerp laten maken voor uw toekomstige website? Bij ons kan het! Wij ontwerpen uw website tot in de puntjes en leveren dit in een gebundeld document aan. Ook krijgt u bij ons onmiddellijk een huisstijl handboek en implementatie plan. Wij zorgen voor alles!

Dynalogical Team

Uw website, volledig responsive

Om de gebruikerservaring van uw website enorm te verbeteren, leveren wij elke website standaard met een responsive ontwerp. Dit houdt in dat uw website zich automatisch aanpast aan elk scherm om zo de bezoekersvriendelijkheid van uw website enorm te laten groeien, de gebruiksvriendelijkheid gaat omhoog en zo ook het imago van uw bedrijf!

Dynalogical Team

Laravel en Tailwind
Zijn onze basis

Om volledig aan uw eisen en wensen te voldoen gebruiken wij een combinatie van Laravel en Tailwind. Dit zijn twee fantastische frameworks die bijzonder goed samenwerken. Ze zijn de bouwstenen van een geweldige website, dus ook de uwe!

Dynalogical Team

Bekijk onze
Reviews

Dit is wat onze klanten zeggen

D
Davey Stoel.

"Deskundige ict'ers die weten waar ze het over hebben. Top advies gehad en super goed op weg geholpen voor mijn website. Staan altijd voor je klaar is wat ik gemerkt heb."

B
Boi van Genne.

"Website gerealiseerd voor ons. Prettig intake/kennismakingsgesprek, wensen allemaal verwerkt en super strakke site neergezet. Wijzigingen keurig verwerkt totdat alles naar wens was en tegen een zeer betaalbare prijs. Naadloos aansluitend het marketingverhaal voor een vliegende start. Bedankt!"

A
Anja Stevens.

"Dynalogical.. een frisse en dynamische onderneming. Echt een aanrader om contact met dit bedrijf op te nemen."

J
Jannet Westebring.

"Te gekke club!
Snel en inventief.
Rensentheater.nl is zeer tevreden."

R
Rafie Greve.

"Goede kwaliteit voor een groot platform, betaalbaar en fijne mensen!"

E
Egbert Lennips.

"Mijn website was erg ouderwets, bij een nieuwe eigenaar hoorde een frisse nieuwe website. Heb deze jongens benaderd. Geen spijt van, de website is erg mooi geworden. Ik kreeg naderhand veel leuke reacties van klanten over het design."

Enthousiast geworden?

Laten we elkaar ontmoeten

Contact