Dynalogical Logo Dynalogical Logo
Dynalogical Logo

Wij zitten zeker
niet Stil

Header

Toe aan een (nieuwe)
website?

De ware passie van Dynalogical is het bouwen van web-applicaties zoals websites. Wij zijn daarom ook erg blij dat wij mogelijk jouw bedrijf mogen vertegenwoordigen voor het creëren van een betaalbare website. Maar voordat je nieuwe site online staat, gaan hier enkele stappen aan vooraf en die leggen we hieronder graag voor je uit!

Dynalogical Team

1. Hey! Prettig kennis te maken

Onder het genot van een lekker kopje koffie praten we, volledig corona-proof, over jouw wensen. Wij hechten waarde aan een goede relatie en leren je graag kennen voordat we aan de slag gaan met jouw product. Misschien wil je een nieuwe website laten bouwen of volstaat het aanpassen van jouw huidige website. Een nieuwe huisstijl of misschien scherpere teksten? Samen komen we erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Dynalogical Team

2. Offerte op maat

Om er zeker van te zijn dat je niet te veel betaald leveren wij een op maat gemaakte, vrijblijvende offerte op. Wij zullen de offerte samen met jou bespreken en beantwoorden al jouw mogelijke vragen. Als het er gedurende de uitvoering van het project naar uitziet dat er sprake zal zijn van onvoorziene/ extra kosten nemen wij uiteraard vroegtijdig contact met je op. Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte wordt er een projectplan opgesteld.

Dynalogical Team

3. Kick-off meeting

Interview? Check! Plan? Check!
Tijdens de kick‐off meeting bespreken we of wij jouw wensen goed hebben begrepen. Dit stellen we vast in ons projectplan. Nadat je hiermee akkoord bent gegaan is het tijd om te gaan werken aan uw nieuwe, digitale uiting.

Dynalogical Team

4. Ready, set, go!

Wij gaan aan de slag! Wij starten met het bouwen van jouw perfecte website. Hieronder staan de stappen hoe wij te werk gaan.

  • Ontwerpen
  • Webteksten (her)schrijven
  • Afbeeldingen vervaardigen
  • Website bouwen
  • Website testen
Dynalogical Team

5. Bijna klaar voor lancering

Zodra ons team 100% tevreden is met het tussentijds resultaat van jouw website, krijg je een eerste preview te zien. Dit is het moment waarop je uitgebreid de kans krijgt om feedback te leveren op ons werk. De verkregen feedback nemen wij uiteraard mee in de eindrealisatie, zodat jouw website aan geen enkele manier onderdoet aan jouw verwachtingen en met trots je nieuwe website aan je klanten en bezoekers kunt laten zien!

Dynalogical Team

6. Het moment is daar

Tijd voor de oplevering! Nu de website klaar is, gaat hij op jouw teken online. Wij hosten jouw website bij een ISO gecertificeerd partnerbedrijf en ontstressen je van alle complexe webmail en ‐hosting instellingen. Gefeliciteerd! Je website staat online! Hoe nu verder?

Dynalogical Team

7. Genieten zonder zorgen

Het onderhouden van je website is uitermate belangrijk. Dit zorgt ervoor dat je website veilig en goed blijft werken. Dagelijks worden er nieuwe ontwikkelingen gedaan om de beste kwaliteit te bieden aan de klanten. Gebruik je een oude versie van een CMS of verouderde plugins, dan heb je de kans dat je website niet goed genoeg beschermd is tegen buitenstaanders. Wij stellen een onderhoudsplan voor je op zodat je ook hier geen zorgen over hoeft te maken. Dit is uiteraard vrijblijvend.

Dynalogical Team

8. Back to work

Doe waar je goed in bent! Je website is in de lucht, je trekt bezoekers aan en je online zichtbaarheid is spot on. Je kunt je focussen op waar je goed in bent: Je bedrijf. Cheers op een geslaagde samenwerking!

Dynalogical Team
Enthousiast geworden?

Laten we elkaar ontmoeten

Contact